Arroz basmati a los cuatro aromas

Ref: receta_143

Fàcil

Dificultat

25 minutos

Preparació

Primer plato

Tipus

Cereales

Categoria

Ingredients

  • 2 cebollas cortadas a cuadraditos finos
  • ½ diente de ajo
  • Aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • 1 vaso de arroz basmati integral
  • 2 vasos de caldo de verduras o agua con 1 pastilla de caldo de verduras
  • 30 g anacardos tostados
  • 30 g pasas de corinto hidratadas
  • Piel de limón rallada
  • 10 hebras de azafrán
  • Sal al gusto

Passos

1.Rehogar la cebolla con el aceite de oliva hasta que esté muy cocido para que no tome nada de color.

2.Añadir el ajo, rehogar y reservar. Rehogar el arroz con el sofrito que hemos reservado. Añadir el caldo caliente y condimentar al gusto.

3.Añadir los anacardos tostados, las pasas, la piel de limón y el azafrán. Cocer tapado al horno a 180 Cº durante 35 min.

4.Pasado este tiempo, sacar del horno y dejar reposar 5 minutos antes de servir. 

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BASMA

Arròs basmati 100% compostable

Arròs basmati procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: