Cuscús salteado al aroma de comino

Ref: receta_214

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Cereales

Categoria

Ingredients

  • 1 taza de cuscús integral de espelta
  • 1,5 tazas de agua
  • 1 cebolla roja
  • 1 zanahoria grande
  • 1 o 2 puñados de pasas
  • ½ cucharadita de semillas de comino
  • Una pizca de cúrcuma
  • ½ manojo de cilantro fresco
  • 1 cucharada sopera de tamari
  • 1 cucharada sopera de concentrado de manzana
  • Aceite de sésamo
  • Sal

Passos

1. Pon el agua a hervir con una pizca de sal y otra de cúrcuma.2. Cuando rompa el hervor, vierte el cuscús por encima, remueve una vez, apaga el fuego y deja que repose con tapa.3. Mientras reposa, corta la cebolla en juliana fina y la zanahoria en bastoncillos finos.4. En una sartén amplia, calienta un poco de aceite y añade las semillas de comino.5. Cuando empiecen a desprender su aroma característico, añade la cebolla, una pizca de sal y deja que se dore ligeramente.6. Añade ahora la zanahoria, otra pizca de sal y saltea hasta que queden tiernas pero ligeramente al dente.7. El cuscús habrá reposado ya lo suficiente, suele necesitar unos 10 minutos. Añade el tamari y el concentrado a las verduras y mezcla.8. Vierte por encima el cuscús y el cilantro bien picadito y mezcla nuevamente con cuidado.9. Déjalo al fuego un par de minutos y luego apaga y deja que repose unos minutos antes de servir.
card image

Isabel Moreno

Consultora macrobiòtica

@isabelmoreno_macrosano

Fundadora de l' escola de macrobiòtica, cuina i alimentació saludable MACROSÀ. 
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1CUSFA

Cuscús integral d' espelta

Cuscús integral d' espelta procedent d' agricultura ecològica, precuit al vapor a base de farina integral. Aliment lleuger i fàcil de digerir, perfecte per combinar amb verdures, proteïna vegetal o qualsevol salsa i condiment....

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1SUCCOME

Zumo concentrado de manzana

Zumo concentrado de manzana procedente de agricultura ecológica. Dulcificante natural que se obtiene por cocción y concentración de zumo de manzana biológico....

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

6 altres productes en la mateixa categoria: