Crema de xirivia amb germinats i goma amb cúrcuma

Ref: receta_244

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Primer

Tipus

Crema

Categoria

Ingredients

Para 4 personas

  • 1 cebolla cortada en cuartos
  • 2 dents d' all
  • 1 puerro grande cortado a trozos de unos 3 cm irregulares
  • 4 chirivías grandes (peladas) cortadas a trozos de unos 3 cm irregulares
  • 1 trocito de 3 cm de alga Kombu
  • 10 gr de jengibre fresco pelado
  • 1 cucharada de aceite de sésamo
  • 1 cucharadita de sal marina integral no refinada
  • Aceite de oliva extravirgen
  • Gomasio 
  • Germinados de cebolla

Passos

1. Saltear con el aceite de sésamo y la sal marina la cebolla y el puerro.

2. Cuando esté un poco doradito, añadir la chirivía, el alga kombu, el ajo y el jengibre y seguir salteando un par de minutos más.

3. Añadir agua hasta que los ingredientes queden cubiertos.

4. Cocinar a fuego medio con la olla tapada durante unos 30 minutos.

5. Retirar el alga kombu y reservar para otras elaboraciones.

6. Batir hasta conseguir una crema suave. Añadir un poco más de agua si se quiere una consistencia más líquida.

7. Servir en boles individuales. Espolvorear 1 cucharadita de gomasio con cúrcuma por bol. Decorar con germinados de cebolla (1 cucharada colmada aproximadamente por bol) y aliñar con un hilo de aceite de oliva.

card image

Isabel Moreno

Consultora macrobiòtica

@isabelmoreno_macrosano

Fundadora de l' escola de macrobiòtica, cuina i alimentació saludable MACROSÀ. 
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

6 altres productes en la mateixa categoria:

Voelkel

VK066

Zumo de Pomelo rosa BIO

Suc elaborat amb aranyes madurades al sol i premsades acuradament al seu país d'origen. L'aroma afruitat i el sabor intens dels aranzels rosats converteix cada sord en una experiència refrescant. Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....