Corazón de San Valentín

Ref: receta_300

Fàcil

Dificultat

2 horas

Preparació

Postres

Tipus

Tarta

Categoria

Ingredients

  • Ingredientes base

    Un puñado de nueces

    2/3 de taza de copos de avena

    1 cucharada sopera de cacao

    2 cucharadas de aceite de coco

    2 cucharadas de sirope de arroz

     

    Ingredientes crema:

    200gr de anacardos remojados toda la noche

    300g de compota de fresa La Finestra sul Cielo

    2 cucharadas soperas de sirope de arroz

    Un puádo de frambuesas frescas

    60g de aceite de coco

    ½ taza de bebida de arroz con calcio

     

    Ingredientes para la salsa de frutos rojos:

    100g de frambuesas

    50g de arándanos

    150g  de sirope de arroz

    1 cucharadita de kuzu + 2 de agua

    Frutos rojos para decorar

<!-- [if gte mso 9]> <w:Ls

Passos

1. Triturar todos los ingredientes para la base con un procesador hasta conseguir una pasta densa.

2. Con una cuchara alisar el relleno dentro de la base del molde en  forma de corazón.

3. Dejar enfriar y reservar en el congelador.

4. Preparamos la crema de la tarta triturando todos los ingredientes con la batidora hasta conseguir una textura cremosa, si queda demasiado espesa añadir un poco más de bebida de arroz.

5. Sacamos el molde del congelador, rellenamos con la crema, extendemos bien y volvemos a reservar en el congelador.

6. Preparamos la salsa de frutos rojos: vertemos la fruta y el sirope en un cazo y cocinamos durante unos 10 minutos a fuego lento hasta que la fruta se caramelice un poco.

7.  Diluimos el kuzu en agua y lo añadimos a la salsa, removemos y seguimos cocinando hasta que se convierta en una textura más espesa y cremosa. Dejamos enfriar.

8. Sacamos la tarta del congelador ( que habrá estado mínimo una media hora), desmoldamos y decoramos con la salsa de frutos rojos y con fruta fresca.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1FREEFIA

Cops de civada sense gluten BIO 100% COMPOSTABLE

Cops de civada ecològics certificats com Gluten Free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient perfecte per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. ¡Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost!...

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1FRACO

Compota de maduixes

Compota de maduixes procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1BERICA

Beguda d' arròs amb calci

Exquisida beguda d'arròs amb calci sense sucre afegit. Elaborada amb grans sencers d' arròs italià procedent d' agricultura ecològica. Enriquida amb calci procedent d' algues marines Lithothamnium Calcareum. És una òptima alternativa sense gluten a la llet. El seu sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l'arròs....

6 altres productes en la mateixa categoria: