Frittata de tofu i verdures

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Plato único

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

½ cebolla finamente picada

½ pimiento rojo cortado en trocitos

6 champiñones portobello cortados a láminas

8 tomates secos en aceite de oliva

Sal i pebre mòlta al gust

Oli d' oliva verge extra

Hojas de rúcula

Para la crema

550 g de tofu 

2 cdas. de almidón de maíz 

4 cdas. de levadura nutricional

½ cdta. de ajo en polvo

1 cdta. de sal

6 cdas. de pesto vegano 

250 ml de bebida de avena 

Passos

1. Empieza sofriendo la cebolla y el pimiento en una sartén con un poco de aceite de oliva virgen extra. Pasados 10 minutos añade los champiñones y cocina 5 minutos más. 

2. Mientras, presiona el tofu para retirar el exceso de líquido que pueda tener. Ponlo en la batidora junto con el resto de los ingredientes de la crema y tritura hasta obtener una mezcla homogénea y sedosa.

3. Vierte la crema sobre las verduras, mezcla bien y con una espátula alisa la superficie de la frittata. Reparte por encima los tomates secos y mete en el horno precalentado a 180°C durante 40 minutos o hasta que esté firme al tacto.

4.Decora con unas hojas de rúcula por encima y lista para servir.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

1AMIDO

Midó de blat de moro

Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....

La Finestra sul Cel

1LIEPA

Llevat per a pa i pizza

Llevat per a pa i pizza sense emulsionants....

La Finestra sul Cel

1PEST

Pesto vegetal BIO

Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

6 altres productes en la mateixa categoria: