Midó de blat de moro

Ref: 1AMIDO
Quantitat: 250 gr
3,75 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

ES-ECO-020-CV Agricultura no UE.

favorite_border Guardar per a més tard

Almidón de maíz procedente de agricultura ecológica. Ideal para espesar puddings, cremas, salsas o sopas. Se puede utilizar también para hacer los postres más ligeros y suaves.

Almidón de maíz.

* d' agricultura ecològica

Conservar en un lloc fresc i sec.

kcal.354
kJ.1484
Hidrats de carboni87
dels quals, sucres0
Proteïnes<0,5
Greixos:<0,5
de les quals, saturades<0,1
Fibra alimentària0
Sal<0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:
Precio base -30%

La Finestra sul Cel

1POLPA

Garrofa en pols

Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARTOBA

Farina de força BIO

Farina de força que, gràcies al seu alt contingut en proteïnes, s' usa per a l' elaboració de pasta, pans especials i dolços, amb un procés de levitació llarg, com els panetons. Es pot utilitzar també per reforçar altres farines, fent que la massa sigui més elàstica. Està envasada en atmosfera protectora i els ingredients utilitzats en la seva elaboració procedeixen d'agricultura ecològi...

La Finestra sul Cel

1ALMITAP

Almidón de tapioca bio

Descubre el nuevo almidón de tapioca. El almidón de tapioca se obtiene a partir del lavado de la raíz de yuca, posteriormente se tritura, se centrifuga y se separa el agua del almidón. Finalmente, el almidón se seca y se envasa. Ideal para preparar platos dulces y salados.

La Finestra sul Cel

1FAGRTE

Farina blanca de blat

Farina blanca de blat procedent de cultiu ecològic i envasada en atmosfera protegida. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FACO

Harina de coco BIO

Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1BARDA

Bardana bio

Cultivada des de fa segles per pagesos japonesos, l'arrel de bardana és de les més utilitzades al Japó. Està elaborada seguint el mètode de conservació tradicional: l'arrel ve tallada en fines tires posades després a eixir al sol....

Vivani

VI028

Xocolata Negre 92% Panamà amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Germinal

GM020

Tartaleta sense gluten de fruits vermells

Les tartaletes de fruits vermells sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el rebliment de fruits vermells posseeix tocs dolços de maduixes i frambues. Certificat gluten free.

Alce Nero

AN085

Pesto rojo BIO

Pesto vermell caracteritzat per la frescor del tomàquet i l'autèntic aroma del formatge parmesà. Una barreja de sabors perfecta per crear sofisticats plats o salses que no deixaran indiferent ningú....

Manuka Health

MH011

Mel de Manuka 500g (MGO 550+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 500g i contingut MGO 550+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1IMPANA

Farina de blat de moro per empanar

Farina de blat de moro per empanar procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a fregits cruixents i lleugeres. No conté llevat i té un baix contingut en greix....

La Finestra sul Cel

1LIEPA

Llevat per a pa i pizza

Llevat per a pa i pizza sense emulsionants....