Xutney de tomàquet i umeboshi

Ref: receta_240

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Proteína vegetal

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

400 g de tomate triturado

1 guindilla

½ cucharadita de jengibre en polvo

½ cucharadita de curry en polvo

120g de sirope de arroz

50g de vinagre de manzana

2 ciruelas de umeboshi picadas finamente

1 cucharada de AOVE

Passos

1. En un cazo, mezclamos las especias con el aceite y calentamos ligeramente hasta que se doren.

2. Incorporamos todos los demás ingredientes y cocinamos a fuego lento durante una hora, removiendo de vez en cuando hasta que tenga textura de mermelada.

3. Dejamos enfriar y servimos con el plato deseado.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1RYU

Prunes d' Umeboshi bio 100 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant força temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

La Finestra sul Cel

1ZEP

Jengibre en pols BIO

Condiment aromatitzant procedent de l' arrel seca i mòlta del gendre. Ideal per elaborar caramels, pa de genoll, donar sabor a galetes o afegir al te. En envàs de vidre. 100% ecològic.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1RÈ

Vinagre de poma BIO

Vinagre de poma procedent d' agricultura ecològica amb un 5% d' acidesa. Embotellat sense pasteurització perquè conservi totalment les seves característiques. Elaborat per fermentació natural. Ideal per alleunyar amanides. Sense filtrar. Sense pasteuritzar.

Alce Nero

AN055

Tomàquet amb polpa triturat BIO

Tomàquet triturat amb polpa procedent de cultiu ecològic. Per conservar les seves propietats nutricionals, el procés d'elaboració no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. 100% natural sense conservants ni colorants. Perfecte per elaborar delicioses receptes....

6 altres productes en la mateixa categoria: