Canelons d' albergínies farcits de tofu

Ref: receta_308

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Principal

Tipus

Nadal

Categoria

Ingredients

Ingredients:

2 berenjenas

200 g de tofu 

1 puñado de tomate secos

2 dents d' all

1-2 cebolla morada 

100 g de champiñón portobello

1 cucharada de levadura nutricional

1 puñado de nueces troceadas 

1 bote de tomate triturado

1 guindilla

Albahaca fresca 

Aove – sal

Passos

1. Cortamos las berenjenas el lonchas de unos 3 mm y las pasamos por la plancha un par de minutos por lado.

2. Reservamos.Picamos el ajo, las nueces y la cebolla. Cortamos los champiñones en láminas y los tomates secos a cuadraditos.

3. En una sartén sofreímos el ajo y la cebolla hasta que se doren. Añadimos las setas y cocinamos unos minutos más. 

4. Incorporamos las nueces, los tomates secos, la levadura nutricional y el tofu. Trituramos y reservamos.

5. En un cazo sofreímos otro diente de ajo en una cucharada de aceite y añadimos la guindilla, el tomate  troceado y la albahaca.

6. Cocinamos unos 15 minutos hasta que la salsa se espesa. Preparamos los canelones: en cada loncha de berenjena añadimos una cucharita del relleno de tofu, lo distribuimos bien y enrollamos.

7. En una bandeja de horno vertemos la salsa de tomate y por encima distribuimos los canelones y horneamos 10 minutos a 180 grados. Servir calientes.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

Alce Nero

AN055

Tomàquet amb polpa triturat BIO

Tomàquet triturat amb polpa procedent de cultiu ecològic. Per conservar les seves propietats nutricionals, el procés d'elaboració no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. 100% natural sense conservants ni colorants. Perfecte per elaborar delicioses receptes....

6 altres productes en la mateixa categoria: