Tostadas de tender jack

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Entrante

Tipus

Canapé

Categoria

Ingredients

4 tomates cherry

Aceite de coco virgen

Rebanadas de pan sin gluten 

5 champiñones cortados

Pickles de jengibre

Passos

1. Precalentamos el horno a 200°C.

2. Cocinamos el Tender Jack según las instrucciones del paquete y reservamos

3. Mientras tanto, cortamos cada rebanada de pan en partes iguales.

4. Tostamos ligeramente (5-6 minutos) todos los trozos de pan en el horno por ambos lados (200°C). Retiramos del horno y reservamos.

5. En una sartén antiadherente, vertemos un chorrito de aceite de coco virgen y doramos los champiñones junto con los tomates cherry.

6. Distribuimos la mezcla sobre las tostadas y coronamos con los pickles de jengibre.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1INSAZE

Pickle de jengibre

Pickles de jengibre elaborats a través de la fermentació de l' arrel picant de genoll en vinagre d' arròs, sal i fulles de shis. Estan exempts de conservants, aromatitzants, colorants o dulcificants artificials. ...

AMZ010

Tender Jack sabor Barbacoa

El Tender Jack d'Amazònia s'obté de l'arbre del Jackfruit ,la yaca o jackfruit, és una fruita originària d'Àsia tropical. El jackfruit té una consistència tendra, similar a la carn i un sabor subtil, cosa que la fa extremadament versàtil i perfecta en plats salats com amanides, hamburgueses, tacos, pizzes i molt més, en sabor original o amb salsa barbacoa. El Tender Jack d'Amazònia s'obté de l'arbre del Jackfruit que és cultivat de forma orgànica als abundants boscos de la "Terra del Jackfruit" de Sri Lanka. Amazònia Tender Jack és una font de fibra dietètica i no conté ingredients artificials. Descobreix l'irresistible sabor barbacoa!

Preu base -5%

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

6 altres productes en la mateixa categoria:
També podria interessar-li