Base para tartas

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Postre

Tipus

Tarta

Categoria

Ingredients

1,5 tazas de harina de espelta

1/4 de taza de aceite de girasol

1/4 de taza de crema de cacahuete

1 taza de harina de almendra

3/4 de taza de sirope de arroz

1 sobre de levadura

Una pizca de sal.

Passos

1. Mezcla bien todos los ingredientes, empezando por los secos.

2. Amasa hasta integrarlos bien.

3. Haz una bola, envuelve en un paño y guárdala en el frigorífico mientras preparas el relleno.

4. Para utilizarla, divídela en 2 partes. Ayúdate de un rodillo para extender una parte y colócala en la base del recipiente, haz un rulo con otra parte para colocarlo en el borde. 

card image

Isabel Moreno

Consultora macrobiòtica

@isabelmoreno_macrosano

Fundadora de l' escola de macrobiòtica, cuina i alimentació saludable MACROSÀ. 
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1FAFA

Farina d' espelta 500 gr

Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

La Finestra sul Cel

1OLIGI

Oli de llavors de gira-sol BIO

Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1LIEPA

Llevat per a pa i pizza

Llevat per a pa i pizza sense emulsionants....

La Finestra sul Cel

1FSALM

Sal rosa de l'Himalaya fina

Sal rosa fina de l'Himalaya sense refinar i sense additius formada fa més de 250 milions d'anys arran de la dessecació dels dipòsits marins en un ambient natural no contaminat. Rica en minerals puríssims i oligoelements com calci, ferro, magnesi i potassi. Ideal per condimentar amanides, verdures, sopes o preparar begudes. Condiment presentat en format vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria:

BioCool

BC007

Mango congelado BIO

Mango congelado ecológico a dados, listo para consumir. Úsalo como ingrediente para tus smoothies o prepara un rico pastel vegan con compota de mango. Una fruta muy versátil que no puede faltar en tu congelador. En envase de cartón.