Freses amb crema de amasake

Ref: receta_35

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Postre

Tipus

Individual

Categoria

Ingredients

  • 1 bandeja de fresas
  • Una pizca de sal marina
  • El jugo de 1 naranja
  • 3 c.s. de endulzante natural (melaza de arroz)

 

  • Crema de amasake 
  • 1 jarra de amazake y el mismo volumen de agua
  • 3.c.s. de polvo de almendras
  • ½ c.c. de canela en polvo
  • 2 c.s. de almidón en polvo

Passos

1. Lavar con cuidado las fresas y cortarlas por la mitad.

2. Macerarlas con la pizca de sal marina, la melaza y el jugo de naranja.

3. Cocinar la crema de amazake con el mismo volumen de agua, el polvo de almendra y la canela.

4. Diluir la maicena con un poco de agua fría y añadirla a la crema. Remover constantemente durante 1-2 minutos hasta que espese.

5. Dejar enfriar completamente. Servir con las fresas.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1AMAVENA

Amasake de civada

L'amassake de civada és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma la civada en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. El...

La Finestra sul Cel

1AMIDO

Midó de blat de moro

Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1FSALM

Sal rosa de l'Himalaya fina

Sal rosa fina de l'Himalaya sense refinar i sense additius formada fa més de 250 milions d'anys arran de la dessecació dels dipòsits marins en un ambient natural no contaminat. Rica en minerals puríssims i oligoelements com calci, ferro, magnesi i potassi. Ideal per condimentar amanides, verdures, sopes o preparar begudes. Condiment presentat en format vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria: