Palomitas con aceite de coco

Ref: receta_307

Fàcil

Dificultat

10 miutos

Preparació

Berenar

Tipus

Snack

Categoria

Ingredients

Maíz para palomitas 

Aceite de coco 

Cacau en pols

Passos

1.En una olla pon a calentar a fuego bajo una cucharada de aceite de coco. Una vez caliente echa los granos de maíz y tápalo con la tapa.

2.Una vez hayan reventado todos los granos vertemos las palomitas en un recipiente y agregamos otra cucharada de aceite de coco, una cucharada de cacao (opcional) y sal al gusto. 

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1POP

Blat de moro per a crispetes 100% compostable

Blat de moro procedent d'agricultura ecològica, de fàcil digestió i sabor agradable. Empaquetat en atmosfera protegida per conservar millor els seus nutrients. Ideal per elaborar crispetes....

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

6 altres productes en la mateixa categoria: