Crema fría de espárragos blancos

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

10 minutos

Preparació

Primer plato

Tipus

Sopas y cremas

Categoria

Ingredients

8 espárragos grandes (300g peso escurrido)

½ vaso de agua de los espárragos

1 rebanada de pan

1-2 cdas. de miso de garbanzos

Para servir

Oli d' oliva verge extra

Albahaca fresca picada

Pa àcim d' espelta

Passos

1. Pon en el vaso de la batidora los espárragos troceados, ½ vaso de su agua, el pan y el miso.

2. Tritura hasta obtener una textura cremosa. Pruébala y añade sal si es necesario. Deja enfriar en la nevera.

3. Sirve la crema en boles con un chorrito de aceite de oliva virgen extra y albahaca fresca picada.

4. Acompaña con el pan ácimo de espelta.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas

cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

La Finestra sul Cel

1PAZIFA

Pa àcim d' espelta

Pa àcim d' espelta procedent d' agricultura ecològica. Elaborat sense llevat ni sal i amb un baix contingut en greixos. Òptim substitut del pa, ideal per combinar amb patés vegetals....

6 altres productes en la mateixa categoria: