Turrón de chocolate con praliné y quinoa hinchada

Ref: receta_61

Fàcil

Dificultat

6 horas

Preparació

Postres

Tipus

Nadal

Categoria

Ingredients

  • 70 gr de cacao prensado o en tableta
  • 40 gr de crema de cacao
  • 3 cucharadas de aceite de coco
  • Sirope de arroz
  • 1 vaso de quinoa hinchada
  • 1 vaso y 1/2 de avellanas o 4 cucharadas de crema de avellanas
  • Fresas deshidratadas

Passos

1.Para elaborar la crema de avellanas: tostar unas cuantas avellanas y triturar con el resto junto con una cucharada de aceite de coco.

2.Si no tenemos una batidora potente, triturar una vez cada hora durante 5h más o menos. (Este paso nos lo podemos saltar si compramos la crema de avellanas ya hecha).

3.Triturar las fresas hasta obtenerlas en forma de polvo Picar el cacao, la manteca, el aceite de coco, calentarlo en un cazo al baño maría con el sirope de quinoa real y la crema de avellanas, removiendo rápidamente hasta obtener una textura líquida. Añadirle la quínoa inflada y mezclar bien.

4.Verterlo en un molde de silicona con forma rectangular. Dejar enfriar 5 minutos en la nevera.

5.Añadirle por encima el polvo de fresas deshidratadas. Volver a guardar en la nevera hasta que esté totalmente duro (aproximadamente 1h).

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Quinua Reial

QR007

Quinoa real hinchada (pipoques) BIO 100% Plastic free

El gra de quinoa real glaçat ideal per completar un esmorzar nutritiu i energètic. També es fa servir en resposteria, per preparar barretes energètiques o, fins i tot, hamburgueses vegetals. A més està certificat sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament al contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' abonament.

6 altres productes en la mateixa categoria: