La Finestra sul Cel
1CACAO
Cacau en pols 125g
Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....
Fàcil
Dificultat6 horas
PreparacióPostres
TipusNadal
Categoria1.Para elaborar la crema de avellanas: tostar unas cuantas avellanas y triturar con el resto junto con una cucharada de aceite de coco.
2.Si no tenemos una batidora potente, triturar una vez cada hora durante 5h más o menos. (Este paso nos lo podemos saltar si compramos la crema de avellanas ya hecha).
3.Triturar las fresas hasta obtenerlas en forma de polvo Picar el cacao, la manteca, el aceite de coco, calentarlo en un cazo al baño maría con el sirope de quinoa real y la crema de avellanas, removiendo rápidamente hasta obtener una textura líquida. Añadirle la quínoa inflada y mezclar bien.
4.Verterlo en un molde de silicona con forma rectangular. Dejar enfriar 5 minutos en la nevera.
5.Añadirle por encima el polvo de fresas deshidratadas. Volver a guardar en la nevera hasta que esté totalmente duro (aproximadamente 1h).
La Finestra sul Cel
1CACAO
Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....
La Finestra sul Cel
1CREMARES
Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...
Cocomi
CC01
Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.
La Finestra sul Cel
1MARIZ
Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....
Quinua Reial
QR007
El gra de quinoa real glaçat ideal per completar un esmorzar nutritiu i energètic. També es fa servir en resposteria, per preparar barretes energètiques o, fins i tot, hamburgueses vegetals. A més està certificat sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament al contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' abonament.