Bombons d' azukis i avellanes

Ref: receta_160

Fàcil

Dificultat

10 minutos

Preparació

Postres

Tipus

Individuales

Categoria

Ingredients

  • 50 g de azukis cocidos y escurridos
  • 1 cucharada de café de cereales
  • 3 cucharadas de sirope de arroz
  • 2 cucharadas de puré de avellanas
  • 50 g de avellanas en polvo

Passos

1. Mezclar todos los ingredientes en una batidora, reservando un poco de avellanas en polvo.

2. Hacer bolitas con las manos húmedas y rebozar con las avellanas en polvo que hemos reservado.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1AZU

Azukis 100% compostable

Azukis procedents d' agricultura ecològica amb un alt contingut de fibra i proteïnes. Ideals per guarnir qualsevol plat o condimentar al gust amb oli extravirgen d'oliva, gomesi o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa barreja de cereals, achicoria i fruits secs. Ideal per a l'esmorzar o per a qualsevol break que es vulgui fer durant el dia. Llista per prendre....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: