Montaditos de crema suave de tofu con caviar de amaranto

Ref: receta_85

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Aperitius

Tipus

Canapés

Categoria

Ingredients

  • 1 pepino
  • 1 cucharada de alga hijiki
  • 3 cucharadas soperas de amaranto negro
  • 50gr de tofu sedoso
  • Sal
  • Zumo de medio limón
  • 2 cebollinos
  • 1 hoja de lechuga para acompañar

Passos

1.Pelar y cortar el pepino en trozos de 4 cm, trepanarlos de manera que queden huecos.Untar con sal el interior y por fuera.

2.Reservar.Cocinar el amaranto con las algas hijiki y una pizca de sal (3 partes de agua, 1 parte de amaranto), en un cazo muy pequeñito durante 30 min.

3.Apartar las algas hijiki (podemos utilizarlas para elaborar algún otro plato o salsa que nos guste).Triturar el tofu con el zumo de limón, sal y los cebollinos hasta conseguir una crema fresca.

4.Rellenar los pepinos con la crema de tofu y coronar con el amaranto.Servir con una hoja de lechuga debajo como base y un poco de cebollino por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1HIJI

Algues marines Hijiki

Algues d' un color verd fosc que creixen a les roques. Un cop cuites són un deliciós afegit a les amanides. També es poden combinar amb plats de verdures crues o cuites. Ús aconsellat: 4 grams per persona, equivalent a 1 pel·lícula d'alga cuita, una vegada per setmana....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

6 altres productes en la mateixa categoria: