Hojaldre navideño de seitán

Ref: receta_310

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Plato principal

Tipus

Nadal

Categoria

Ingredients

1 paquete de seitán

150 g de setas mixtas frescas

Sal marina

1/2 cebolla morada

1 diente de ajo

Oli d' oliva verge extra

1/2 vaso de vino blanco

1 puñado de nueces

1/4 de coliflor

Masa de hojaldre

Pate de setas

Semillas de sésamo para decorar

Salsa shoyu

Romero fresco y laurel 

Passos

1. En un mixer troceamos el seitán y las nueces y reservamos.

2. Picamos la cebolla y el ajo junto con el romero.

3. Troceamos las setas y la coliflor.

4. En una sartén con dos cucharadas de aceite, sofreímos la cebolla con el ajo. Incorporamos las setas, la coliflor las nueces y una hoja de laurel.

5. Mezclamos bien todo y cocinamos unos 5 minutos.

6. Incorporamos el seitán y el shoyu y cocinamos 10 minutos más.

7. Extendemos la masa del hojaldre y pintamos el centro de la masa con el paté de setas.

8. Añadimos el relleno en el centro de la masa y cerramos el rollo, doblando la masa hacia el centro.

9.Perforamos con un tenedor la superficie del rollo y decoramos con semillas de sésamo.

10.Horneamos a 180 grados durante unos 25-30 minutos. Servir con verdura asada y salsa agridulce glaseada.

11. Para hacer la salsa glaseada: Mezclamos 2 cucharadas de shoyu 1 cucharada de concentrado de manzana, 1 cucharada de agua, una cucharada de aceite y 1/2 cucharita de maicena y cocinamos hasta que se espese.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Aliment elaborat a base de blat. Amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix en greixos, el seità natural és un producte ideal per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una textura únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: