Crema de arroz negro

Ref: receta_204

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Postre

Tipus

Individual

Categoria

Ingredients

  • 200 ml de bebida vegetal
  • 1 cucharadita de postre de cúrcuma en polvo
  • ½ cucharadita de postre de jengibre en polvo
  • 1 cucharada sopera de kuzu
  • 1 taza de arroz negro
  • Piel de 1 lima o de 1 limón
  • Sirope de arroz

Passos

1. Remojar el arroz durante toda la noche.

2. Lavar y escurrir 3 veces.

3. Poner el arroz en una olla con 5 tazas de agua (equivalente a la medida de la taza de arroz) y la piel de la lima o del limón.

4. Cuando hierva, bajar el fuego y cocinar durante 1 hora, con la olla tapada. Vigilar que no se pegue y remover de vez en cuando.

5. Al final de la cocción, añadir 2 o 3 cucharadas soperas de malta de arroz y remover.

6. Apagar el fuego, tapar y dejar reponer unos 10 minutos.

7. Disolver el kuzu con un poco de bebida vegetal en frío.

8. Calentar la bebida vegetal con la cúrcuma, el jengibre y el kuzu. Cocinar a fuego lento, sin cesar de remover, durante unos 5 minutos.

9. Disponer la crema del arroz negro dulce sobre unos boles individuales, por encima una cucharada sopera de coulis de cúrcuma y acompañar con unos pocos chips de coco a modo de topping.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1RIVE

Arròs integral venere negre BIO 100% Compostable

Arròs integral venere negre procedent d' agricultura ecològica. Inclòs en una completa línia d' arrossos especials: arròs basmati blanc, arròs basmati integral, arròs thai, arròs dolç motxi i arròs vermell selvàtic. És un arròs de sabor autèntic i exòtic ideal per preparar un àpat diferent....

La Finestra sul Cel

1ZEP

Jengibre en pols BIO

Condiment aromatitzant procedent de l' arrel seca i mòlta del gendre. Ideal per elaborar caramels, pa de genoll, donar sabor a galetes o afegir al te. En envàs de vidre. 100% ecològic.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria: