Seità en escabetx amb verdures

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

35 minuts

Preparació

proteína vegetal

Tipus

primer plato

Categoria

Ingredients

2 paquetes de seitán

2 ajos cortados en láminas

½ puerro o cebolla troceada

½ pimiento rojo troceado

1 zanahoria en láminas finas

½ rama de apio en láminas finas

2 hojas de laurel

6 clavos de olor

1 cdta. de pimienta negra en grano

1 cdta. de tomillo seco

1 cdta. de sal

50 ml de vinagre de umeboshi

50 ml de aceite de oliva virgen extra

150 ml de agua

Hojas de menta o hierbabuena

Passos

1.Corta los medallones de seitán por la mitad para que sean más finos y luego parte cada círculo por la mitad otra vez, así cogerán mejor el sabor del escabeche.

2. Pon una sartén al fuego con un chorrito de aceite de oliva virgen extra. Dora los medallones de seitán unos 3-4 minutos por cada lado. Retira a un plato y reserva.

3. En la misma sartén añade el resto del aceite y sofríe 5 minutos los ajos, el puerro, el pimiento, la zanahoria y el apio.

4. Añade el laurel, los clavos, la pimienta, el tomillo y la sal. Mezcla bien y echa el vinagre de umeboshi, el agua e incorpora los trozos de seitán.

5. Deja cocer a fuego suave unos 20 minutos. Ya está listo para comer, pero coge todavía más sabor si lo dejas reposar unas horas o de un día para otro. Sirve con un poco de menta o hierbabuena que le da un toque fresco riquísimo.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Aliment elaborat a base de blat. Amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix en greixos, el seità natural és un producte ideal per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una textura únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

1FSALM

Sal rosa de l'Himalaya fina

Sal rosa fina de l'Himalaya sense refinar i sense additius formada fa més de 250 milions d'anys arran de la dessecació dels dipòsits marins en un ambient natural no contaminat. Rica en minerals puríssims i oligoelements com calci, ferro, magnesi i potassi. Ideal per condimentar amanides, verdures, sopes o preparar begudes. Condiment presentat en format vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria: