Crema de cigrons

Ref: receta_1

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Primer

Tipus

Sopa

Categoria

Ingredients

  •  Garbanzos cocidos
  • 1 tira de alga kombu
  • 1 rama de apio
  • 1 zanahoria grande
  • 2 cebollas, sal marina

 

Guarnición

  • Zanahoria rallada
  • Pan tostado cortado a cubo
  • Pepino cortado a cubos pequeños
  • Cebollino

Passos

1. Lavar los garbanzos, ponerlos en un bol con abundante agua, frotarlos con las manos y sacar las pieles que flotan (es la parte indigesta de las legumbres).

2. Cocerlos con agua que cubra su volumen y la tira de alga kombu durante 10 minutos

3.Cortar la zanahoria y el apio a rodajas, y añadir a los de garbanzos.

4. Añadir más agua si fuera necesario, una pizca de sal y cocer 20 minutos más

5. Mientras, cortar las cebollas a medias lunas y saltear en la sartén con aceite de oliva y sal durante 10 minutos.

6..Agregarlas a los garbanzos y triturar todo rectificando de agua hasta que obtengamos una consistencia de tipo crema.

7. Servir con los cubos de pan tostado, la zanahoria rallada y el pepino.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1CECI

Cigrons 100% compostable

Els cigrons són una de les llegums més nutritives que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més infinitud d'usos, en sopes, menestres, com guarnició de plats o combinats amb altres llegums. Procedents d' agricultura ecològica, són també perfectes per a l' elaboració de farina de cigrons o hummus. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

6 altres productes en la mateixa categoria: