La Finestra sul Cel
1GOMSU
Gomasio súper algues BIO
Gomasi elaborat amb tres espècies d'algues diferents (enciam de mar, nori i alga dolça) ideal per enriquir plats de cereals o verdures. Espolsar directament damunt dels aliments. ...
Fàcil
Dificultat1 hora
PreparacióPrincipal
TipusSopa
CategoriaBifun fideos de arroz
1 taza de caldo de verduras
2 dientes de ajo picados
1 raíz de jengibre fresca de 3 cm picada muy finamente
4 cebolletas frescas picadas con toda la parte verde
1 taza de bebida de soja o avena
1 cucharada de miso blanco
1 cucharada de shoyu
5 setas shiitake frescas cortadas en lonchas
1 puñado de hojas de col kale
1/2 cucharita de pimentón
1/2 cucharita de chili fresco picado
1 cucharada de Mirin
Tofu firme
Farina de cigrons
Aceite de sésamo
Sal marina
Tamari
2 cucharadas de gomasio súper algas
Emanuela Gornati
Coach i veguen xef
La Finestra sul Cel
1GOMSU
Gomasi elaborat amb tres espècies d'algues diferents (enciam de mar, nori i alga dolça) ideal per enriquir plats de cereals o verdures. Espolsar directament damunt dels aliments. ...
La Finestra sul Cel
1TOFU01
Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...
La Finestra sul Cel
1BIF
Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....
La Finestra sul Cel
1BROSL
Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...
Vivibio
VBIO524
La beguda de soja sense gluten Vivibio està elaborada amb ingredients 100% ecològics i d'origen vegetal. Amb un baix contingut de greixos saturats i amb un alt contingut de proteïnes, aquesta referència és ideal per combinar amb el teu cafè del matí o afegir als teus smoothies. No conté sucres afegits. ...
La Finestra sul Cel
1MISORI
El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...
La Finestra sul Cel
1TAMA
Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....
La Finestra sul Cel
1MIRIN
El Mirin és un vi d'arròs molt dolç ideal per a la cocció d'algues i verdures al costat de la salsa de soja. Ideal per elaborar sushi o per escalfar una freda jornada d'hivern amb una deliciosa beguda similar al ponxo. Per elaborar-la, afegeix mirin a té Mueviendo. ...
La Finestra sul Cel
1FACE
Farina de cigrons caracteritzada pel seu alt contingut en fibra i la seva composició rica en cereals. Perfecta per elaborar qualsevol recepta dolça o salada....
La Finestra sul Cel
1OLISE
Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....
La Finestra sul Cel
1SALFI
Sal marina integral fina elaborada a Itàlia (Sicília) seguint el mètode tradicional utilitzat des de fa milers d'anys als països del Mediterrani. Aquest mètode fa servir elements naturals com el sol i el vent que afavoreixen l'evaporació de l'aigua del mar. Collida a mà, no transformada i sense utilitzar cap tractament químic, es conserven totes les característiques i propietats naturals...