Ramen amb tofu

Ref: receta_307

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Principal

Tipus

Sopa

Categoria

Ingredients

Bifun fideos de arroz

1 taza de caldo de verduras

2 dientes de ajo picados

1 raíz de jengibre fresca de 3 cm picada muy finamente

4 cebolletas frescas picadas con toda la parte verde

1 taza de bebida de soja o avena

1 cucharada de miso blanco

1 cucharada de shoyu

5 setas shiitake frescas cortadas en lonchas

1 puñado de hojas de col kale

1/2 cucharita de pimentón

1/2 cucharita de chili fresco picado

1 cucharada de Mirin

Tofu firme

Farina de cigrons

Aceite de sésamo

Sal marina

Tamari

2 cucharadas de gomasio súper algas

Passos

1. Cortamos el tofu en lonchas, las secamos con papel de cocina y las pasamos por harina de garbanzos o maíz. En una sartén con aceite de sésamo las freímos unos minutos por lado. Reservamos.2. A continuación sofreímos las setas shiitake cortadas en láminas gruesas, unos minutos con una cucharita de tamari. Reservamos.3. En una olla llevamos a hervir agua suficiente para cocinar los fideos.4. Nada más rompa a hervir, salamos y escaldamos las hojas de kale durante 1 minutos. Escurrimos y reservamos.5. En la misma agua cocinaremos los fideos según las indicaciones del paquete. Escurrimos, añadimos unas gotitas de aceites y mezclamos bien para evitar que se peguen.6. En una olla o wok vertemos dos cucharadas de aceite de sésamo y sofreímos el ajo picado junto con el jengibre y la cebolleta, unos minutos hasta que se doren.7. Añadir el chili y el pimentón y la pasta de miso blanco. Removemos y añadimos una cucharada de mirin, y de tamari. Rehogamos un minuto.8. Incorporar la bebida vegetal y el caldo. Llevar a hervir y cocinar unos minutos para que se espese un poco el caldo.9. Componemos el plato: En un bol servimos unas cucharadas de caldo, añadimos los fideos en el centro y complementamos todos los ingredientes que hemos preparado, el tofu, la kale, las setas y decoramos con gomasio de algas. Servimos calentito
card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1GOMSU

Gomasio súper algues BIO

Gomasi elaborat amb tres espècies d'algues diferents (enciam de mar, nori i alga dolça) ideal per enriquir plats de cereals o verdures. Espolsar directament damunt dels aliments. ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

Vivibio

VBIO524

Beguda de soja natural sense gluten

La beguda de soja sense gluten Vivibio està elaborada amb ingredients 100% ecològics i d'origen vegetal. Amb un baix contingut de greixos saturats i amb un alt contingut de proteïnes, aquesta referència és ideal per combinar amb el teu cafè del matí o afegir als teus smoothies. No conté sucres afegits. ...

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1MIRIN

Mirin (vi d'arròs) 250 ml

El Mirin és un vi d'arròs molt dolç ideal per a la cocció d'algues i verdures al costat de la salsa de soja. Ideal per elaborar sushi o per escalfar una freda jornada d'hivern amb una deliciosa beguda similar al ponxo. Per elaborar-la, afegeix mirin a té Mueviendo. ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FACE

Farina de cigrons

Farina de cigrons caracteritzada pel seu alt contingut en fibra i la seva composició rica en cereals. Perfecta per elaborar qualsevol recepta dolça o salada....

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

La Finestra sul Cel

1SALFI

Sal marina integral fina

Sal marina integral fina elaborada a Itàlia (Sicília) seguint el mètode tradicional utilitzat des de fa milers d'anys als països del Mediterrani. Aquest mètode fa servir elements naturals com el sol i el vent que afavoreixen l'evaporació de l'aigua del mar. Collida a mà, no transformada i sense utilitzar cap tractament químic, es conserven totes les característiques i propietats naturals...

6 altres productes en la mateixa categoria: