Risotto de carbassa assada

Ref: receta_197

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Primer

Tipus

Cereales

Categoria

Ingredients

  • 1 kg de calabaza amarilla sin pepitas en trozos grandes
  • 3 cucharadas de aceite de oliva
  • 1 cebolla picada
  • 1 diente de ajo machacado
  • 250 g de arroz integral redondo
  • 500 ml d' aigua
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • Sal
  • Perejil
  • Daditos de tofu ahumado
  • 10 anacardos previamente remojados unas horas
  • Cebollino

  • Para la calabaza glaseada
  • 4 dados de calabaza
  • 20 ml de salsa de soja
  • 100 ml de agua
  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sésamo para finalizar

Passos

1. Precalentar el horno a 180ºC.

2. Disponer la calabaza en una placa y salpimentarla bien.

3. Poner aceite hasta que estén bien untados todos los trozos.

4. Dejar cocinar unos 40 minutos hasta que esté un poco caramelizada.

5. Mientras se cocina la calabaza, limpiar el arroz y cocerlo con 2 medidas de agua a fuego lento unos 45 minutos hasta que haya absorbido toda el agua.

6. Una vez cocinada la calabaza, triturar hasta obtener un puré suave junto con los anacardos.

7. Rectificar de sal.

Para la calabaza glaseada:

1. Poner todo a cocinar a fuego lento en un cacito y dejar evaporar todo el líquido procurando que en los últimos instantes no se queme.

2. Al emplatar, espolvorear el sésamo. En una cazuela a parte, empezar el sofrito:

1. Rehogar la cebolla y el ajo hasta que estén bien pochados y transparentes.

2. Agregar el arroz, remover e ir poniendo poco a poco la crema de calabaza asada, ligando los almidones del arroz, como si se tratase de un risotto.

3. Terminar con los dados de calabaza, el tofu ahumado y un poco de cebollino para refrescar.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1RIOT

Arròs integral rodó

Arròs integral rodó d' agricultura ecològica inclòs en una completa gamma d' arrossos italians amb diferents varietats: integral, blanc, rodó, llarg, selvàtiu, negre i aromàtic thai. Perfecte per combinar amb qualsevol condiment....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

6 altres productes en la mateixa categoria: