Tofu braseado

Ref: receta_29

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Segundo

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

  • 1 paquete de tofu fresco (cortado en cubos grandes)
  • Jengibre fresco (cortado en rodajas finas)
  • Shoyu
  • Zumo concentrado de manzana (j.c.m)
  • Aceite extravirgen de oliva de primera presión en frío

Passos

1. Freír el tofu en un fondo de aceite de oliva extravirgen, hasta que toda su superficie esté crujiente y adquiera un tono de color dorado

2. Cubrir la mitad del volumen del tofu con agua y añadir una cucharada de salsa de soja, dos de j.c.m y el jengibre

3. Tapar y cocer el tofu a fuego medio-bajo hasta que todo el líquido se haya evaporado completamente dándoles la vuelta una vez a los tacos (aprox. 20-25 min.). Servir caliente

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

6 altres productes en la mateixa categoria: