No-leche merengada granizada

Ref: receta_1

Fàcil

Dificultat

Bebida

Preparació

Granizado

Tipus

Ingredients

500 ml de bebida de avena sin gluten

1 rama de canela

Piel de un limón

1 cucharada de sirope de arroz (opcional)

Canela en polvo para decorar

Passos

1.Calienta a fuego lento la bebida con la rama de canela y las pieles del limón sin que hierva para que la bebida se aromatice.

2.Retira la rama de canela y las pieles del limón y deja enfriar.

3.Vierte la mitad de la mezcla en una cubitera y congela.

4.Mantén el resto de la bebida en la nevera.

5.Para hacer el granizado añade los cubitos y la bebida aromatizada fría y bátelo hasta conseguir una textura helada cremosa.

6.Espolvorea la canela molida a modo de decoración y para darle un toque extra de sabor.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1FREBEAV

Beguda de civada BIO sense gluten

Beguda de civada sense gluten elaborada amb aigua de brollador, sense sucres afegits i 100% vegetal. Produïda amb una mena de civada naturalment lliure de gluten cultivada al nord d' Alemanya. Es caracteritza per una alta digestibilitat i un alt contingut proteic. També és apta per a vegetarians i vegans. Un producte únic al mercat dirigit especialment al consumidor intolerant al glute....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria:
També podria interessar-li