Sushi d'arròs integral amb tempeh

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

25 minutos

Preparació

Segon plat

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

1 vaso de arroz integral cocido

1 barra de tempeh

1 hoja de alga nori

Vinagre d' arròs

Sirope de arroz

1 Cucharada de crema de cacahuete

Puré de umeboshi

Un manojo de cebollinos

Ingredientes para la salsa:

2 cucharadas de tamari

1 cucharada de kuzu

1 vaso de agua Zumo de jengibre

Passos

 1. En un cazo pequeño calentar la melaza de arroz y añadir el vinagre de arroz.

2. Verter la mezcla sobre el arroz previamente cocido y sazonarlo al gusto.

3. Tostar una hoja de alga nori y colocarla sobre la esterilla de bambú.

4. Extender una capa de arroz de unos 5-7 centímetros de ancho sobre el alga dejando 2 dedos de margen en la base.

5. En la parte central de la capa de arroz untar, en forma de tira fina, con una mezcla de puré de umeboshi y crema de cacahuete.

6. Terminar el relleno con cebollinos y tempeh cortado en tiras.

7. Enrollarlo todo con cuidado para formar un rollo largo y cortar en 8 piezas.

8. Para hacer la salsa disolver el kuzu en agua fría y llevarlo al fuego hasta que quede transparente. Añadir el tamari y el zumo de jengibre.

card image

Patricia Restrepo

Directora de l' IME

@patriciarestrepomacrobiotica

Directora de l' Institut Macrobiòtic d' Espanya i consultora macrobiòtica
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

La Finestra sul Cel

1TEMPEH01

Tempeh a la planxa BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica. Amb un alt contingut en proteïna vegetal, el tempeh natural és un recurs ideal per la seva versatilitat a la cuina. Pots tallar-lo a tires i preparar un wok de verdures, fideus soba i tempeh. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: