Boloñesa de tempeh

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

35 minutos

Preparació

Plato único

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

½ cebolla finamente picada

½ pimiento rojo finamente picado

2 dientes de ajo finamente picados

200 g de tempeh 

2 cdas. de orégano seco

2 cdas. de tamari 

300 g de tomate triturado

150 ml de agua

Sal i pebre mòlta al gust

Oli d' oliva verge extra

Para acompañar

Pasta Levadura nutricional

Albahaca fresca

Passos

1.Coge el tempeh, rállalo con un rallador y reserva.

2.Pon una cazuela al fuego con un par de cucharadas de aceite de oliva virgen extra. Sofríe la cebolla y el pimiento 5 minutos con un poco de sal.

3.Añade el ajo y el tempeh rallado. Cocina a fuego medio unos 5 minutos.

4.Echa el orégano, el tamari, el tomate triturado y el agua. Cocina a fuego medio durante 15 minutos removiendo de vez en cuando. La salsa boloñesa ya estaría lista, puedes conservarla en la nevera un par de días o incluso congelarla.

5.Para preparar un plato de pasta a la boloñesa mezcla la salsa con la pasta en una sartén, puedes añadir un poco de agua de cocción de la pasta. Sirve con un poco de levadura nutricional y algunas hojas de albahaca fresca.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TEMPEH01

Tempeh a la planxa BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica. Amb un alt contingut en proteïna vegetal, el tempeh natural és un recurs ideal per la seva versatilitat a la cuina. Pots tallar-lo a tires i preparar un wok de verdures, fideus soba i tempeh. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

Vivibio

VBIO502

Passata de tomàquet BIO

Deliciosa salsa de tomàquet natural sense conservants ni colorants elaborada amb tomàquets ecològics de primera qualitat i sense sucres afegits. Ideal per preparar pizzes, afegir en guisos, pastes, arrossos o preparar infinitud de salses. Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost. Gluten Free...

Alce Nero

AN001

Espaguetis de blat dur integral

Autèntica pasta tradicional italiana elaborada amb blat ecològic cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna. El seu rigorós procés de selecció permet obtenir una pasta de sabor únic i inconfundible ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

6 altres productes en la mateixa categoria: