Hamburguesa d' arròs i lledobers vermells

Ref: receta_165

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Segundo

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

  • 1,5 tazas de arroz integral cocido
  • 1,5 tazas de azuki
  • 1 zanahoria rallada
  • 10 gr. de cebollino picadito fino
  • 1 c.p. de cilantro en polvo
  • 2 c.p. de shoyu
  • Sal marina integral
  • Harina semi integral de trigo
  • Oli d' oliva verge extra

Passos

1. Mezclar todos los ingredientes en una ensaladera y amasar para unirlos y formar bien la masa, de tal forma que no se nos separen cuando formemos las hamburguesas.

2. Dejar reposar 15 minutos para que se integren los sabores.

3. Colocar un poco de harina semi integral de trigo en un bol.

4. Dar forma a las hamburguesas con las manos húmedas y depositarlas en el bol.

5. Cubrir con harina y sacudir pasando la hamburguesa de una mano a la otra.

6. Colocar sobre una fuente ligeramente enharinada y reservar.

7. Calentar el aceite para la fritura.

8. Cuando el aceite esté listo, añadir 2 hamburguesas, sacudiendo nuevamente para soltar cualquier exceso de harina que pueda quedar.

9. Recuerda no remover la fritura para que no baje la temperatura del aceite y las hamburguesas queden crujientes y no grasas.

10. Escurrir sobre papel absorbente y servir con una buena ensalada de rabanito o bien nabo rallado.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1RIOT

Arròs integral rodó

Arròs integral rodó d' agricultura ecològica inclòs en una completa gamma d' arrossos italians amb diferents varietats: integral, blanc, rodó, llarg, selvàtiu, negre i aromàtic thai. Perfecte per combinar amb qualsevol condiment....

La Finestra sul Cel

1AZU

Azukis 100% compostable

Azukis procedents d' agricultura ecològica amb un alt contingut de fibra i proteïnes. Ideals per guarnir qualsevol plat o condimentar al gust amb oli extravirgen d'oliva, gomesi o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: