Aperitivo de polenta

Ref: receta_310

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Aperitivo

Tipus

Nadal

Categoria

Ingredients

1 vaso de polenta

3 vasos de agua

1 vaso de bebida de soja

1 cuchara sopera de caldo vegetal en polvo la Finestra

Sal- Aceite- laurel

Cúrcuma y pimienta

Para el topping:

Salsa pesto la Finestra

Paté de olivas 

1 manojo de tomate cherry

1 cucharada de shoyu

1 cucharada de concentrado de manzana

1 cucharada de aceite

Semillas de sésamo negro

Albahaca fresca o perejil.

Pesto vegano

Passos

1. Ponemos el agua en una olla con el caldo, la sal y la hoja de laurel y lo llevamos a hervir. A continuación, incorporamos la cúrcuma la bebida vegetal y dos cucharadas de aceite.

2. Añadimos la polenta poco a poco, removiendo con la batidora para evitar que se formen grumos y cocinamos según las indicaciones del paquete.

3. Volcamos la polenta en una bandeja rectangular y dejamos enfriar.

4. Mientras tanto preparamos los tomates confitados:5. Mezclamos el shoyu con el aceite y el concentrado de manzana e incorporamos los cherry cortados por la mitad.

6. Mezclamos y horneamos a 170 grados durante unos 15 minutos.

7. Una vez que la polenta esté fría la cortamos en cuadrados con un cuchillo mojado de agua, para evitar que se pegue. Disponemos los cuadraditos de polenta en una bandeja y los decoramos con los topping de manera alternada.

8. El primero con salsa pesto, semillas de sésamo negro y las hojas de albahaca o perejil y el segundo con paté de aceitunas y los tomates confitados.

9. Servimos como aperitivo.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Sunnita

1KAPA

Paté d' olives kalamon

Paté d' olives elaborat amb la varietat d' olives kalamon caracteritzades pel seu intens i deliciós sabor. Produït a Grècia amb olives d'agricultura ecològica. Ideal per untar amb crackers, barrejar amb altres ingredients o crear sofisticades salses....

La Finestra sul Cel

1POLINT

Polenta instantània integral

Polenta instantània integral d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....

Vivibio

VBIO524

Beguda de soja natural sense gluten

La beguda de soja sense gluten Vivibio està elaborada amb ingredients 100% ecològics i d'origen vegetal. Amb un baix contingut de greixos saturats i amb un alt contingut de proteïnes, aquesta referència és ideal per combinar amb el teu cafè del matí o afegir als teus smoothies. No conté sucres afegits. ...

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1PEST

Pesto vegetal BIO

Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: