Tiramisú con pan germinado

Ref: receta_100

Fàcil

Dificultat

50 minutos

Preparació

Postres

Tipus

Dolços

Categoria

Ingredients

500 ml de bebida de avena

70 g de crema de cacahuete

75 g de sirope de arroz

3 cucharadas de almidón de maíz en bebida vegetal fría

1 cucharada y media de agar agar 

Pan germinado seco Café o café de cereales

Cacau en pols 

Passos

1.Prepara un café fuerte y deja enfriar.

2.Disuelve el almidón en un poco de bebida de avena.

3.Calienta el resto de bebida con la crema de cacahuete y el sirope de arroz hasta que quede todo disuelto.

4.Añade el agar agar y hierve a fuego bajo durante 8 minutos y agrega el almidón de maíz disuelto previamente en el último momento. Remueve hasta que espese.

5.Remoja el pan germinado cortado a rebanadas con el café de cereales durante unos segundos, hasta que quede tierno.

6.En un molde agrega una capa de pan germinado y una de crema terminando con un poco de cacao en polvo. Repite la secuencia hasta que quede lleno y corona con más cacao en polvo.

7. Déjalo enfriar antes de servir.

card image

Isabel Moreno

Consultora macrobiòtica

@isabelmoreno_macrosano

Fundadora de l' escola de macrobiòtica, cuina i alimentació saludable MACROSÀ. 
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa barreja de cereals, achicoria i fruits secs. Ideal per a l'esmorzar o per a qualsevol break que es vulgui fer durant el dia. Llista per prendre....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAGESE

Pa germinat de sèlbord

Pa germinat de sè cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: