Magdalenas veganas

Ref: receta_277

Fàcil

Dificultat

90 minutos

Preparació

Postres

Tipus

Individuales

Categoria

Ingredients

  • 4 tazas de harina semi integral
  • ¾ taza de aceite de sésamo o girasol bio
  • 2 tazas de bebida de avena sin gluten
  • 1 sobre de levadura bio
  • 1/2 taza de sirope de arroz
  • 1 taza de concentrado de manzana
  • Canela al gusto
  • Ralladura de limón (opcional)

  • Ingredientes para elaborar el huevo vegano
  • 2 c.s. de semillas de lino dorado
  • 6 c.s. de agua
  •  

Passos

1. Mezcla los ingredientes secos en un bol grande. Utiliza un colador para tamizar la harina.

2. En otro bol, mezcla los ingredientes líquidos con la ayuda de una varilla.

3. A continuación, añade los ingredientes secos al bol de los líquidos sin dejar de remover con la varilla.

4. Guarda la mezcla en la nevera mientras preparas los moldes. Si puedes déjala mínimo media hora.

5. Aceita los moldes y enharínalos ligeramente. Si vas a utilizar moldes de papel, es conveniente que los deposites en una bandeja con moldes rígidos para que no se abran.

6. Pre calienta el horno a 200 grados.

7. Reparte la masa en moldes.

8. Coloca la bandeja en la parte central del horno y hornea a 180 grados durante unos 15 minutos.

9. Pasado ese tiempo, chequea que las magdalenas están listas, pinchando con una varilla. Si sale seca ya están listas. 

10. Saca y deja enfriar. 

card image

Isabel Moreno

Consultora macrobiòtica

@isabelmoreno_macrosano

Fundadora de l' escola de macrobiòtica, cuina i alimentació saludable MACROSÀ. 
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1FAGRA

Harina semi integral de trigo

Harina semi integral de trigo procedente de cultivo ecológico. Empaquetada en atmósfera protectora para asegurar su conservación. Ideal para elaborar cualquier receta dulce o salada....

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

La Finestra sul Cel

1FREBEAV

Beguda de civada BIO sense gluten

Beguda de civada sense gluten elaborada amb aigua de brollador, sense sucres afegits i 100% vegetal. Produïda amb una mena de civada naturalment lliure de gluten cultivada al nord d' Alemanya. Es caracteritza per una alta digestibilitat i un alt contingut proteic. També és apta per a vegetarians i vegans. Un producte únic al mercat dirigit especialment al consumidor intolerant al glute....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1SUCCOME

Zumo concentrado de manzana

Zumo concentrado de manzana procedente de agricultura ecológica. Dulcificante natural que se obtiene por cocción y concentración de zumo de manzana biológico....

La Finestra sul Cel

1DORATI

Llavors de lli daurat BIO 100% compostable

Llavors de lli daurat font d' Omega 3 procedents de cultiu ecològic. Riques en àcids grassos, proteïnes i fibra, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Mòltes es poden afegir a porridge, smoothies o a iogurts vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: