Saltejat de pasta amb bolets i alcaparras

Ref: receta_25

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Pasta

Categoria

Ingredients

  • 250 g de penne de maíz y arroz sin gluten
  • 2 cebollas (cortadas a medias luna)
  • 2 dientes de ajo (picados finos)
  • 1 taza de champiñones o setas al gusto (cortados finos)
  • Perejil seco
  • Alcaparras
  • Tamari
  • Aceite extravirgen de oliva

Passos

1. Cocer la pasta con abundante agua hirviendo y una pizca de sal marina. Para el tiempo de cocción, seguir las instrucciones del envoltorio. Lavar la pasta con agua fría y escurrirla.

2. Saltear en una cazuela grande las cebollas, los ajos, los champiñones y el perejil con aceite y tamari durante 10 minutos

3. Finalmente añadir, la pasta, las alcaparras y unas gotas de tamari5. Mezclar bien y decorar con perejil

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Alce Nero

AN232

Penne de blat de moro i arròs sense gluten

Deliciosos i sabres penne sense gluten elaborats amb ingredients ecològics, cultivats al nord d'Itàlia. Preparats amb una enginyosa tècnica de processament que aconsegueix conservar un sabor i una textura similar a la pasta de blat dur, però sense gluten. Ideal per combinar amb infinitud de salses i condiments. ...

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

6 altres productes en la mateixa categoria: