- Inici
- Blog
- Macrobiotica
- Macrobiòtica per a principiants: El Kuzu.
Blog navigation
Macrobiòtica per a principiants: El Kuzu.
- El KUZU es una raíz de una planta llamada PUERARIA LOBATA, sus raíces crecen en una profundidad increíble y su fuerza energética es muy poderosa (puede incluso crecer a través de rocas).
- Uso medicinal
- Hauríem de tenir a casa sempre una mica de KUZU, per poder reforçar el nostre sistema digestiu en moments de debilitat, gasos, flatulències, inflamació, diarrees, gastroenteritis, malaltia de Crohn... (No es recomana clar està per a problemes de restrenyiment ni per a problemes de l'aparell respiratori).
- Uso en cocina
- Es muy utilizado en cocina para espesar platos. Es un ingrediente muy similar al agar-agar y se puede usar para hacer una tarta, compotas o salsas. Debes leer el prospecto para saber las cantidades exactas.
- Algunas de sus propiedades:
- o Revitalizar y regula la digestión. De fácil y rápida asimilación.
- o Contiene gran cantidad de calorías (incluso más que la miel).
- o Alivia el cansancio e incrementa la vitalidad.
- o Es esencial en problemas intestinales: diarrea y cólicos. Y Para intestinos débiles.
- o Refuerza para personas que no pueden comer sólidos.
- o Contiene gran cantidad de minerales.
Publicat a:
Macrobiotica
Entrades de blog relacionades
-
¿Què és la macrobiòtica?
Publicat a: Macrobiotica11/05/201210562 visitasLa Macrobiòtica és l'art i la ciència, descoberta pel filòsof japonès George Oshawa, que desenvolupa la...Llegir més...
-
10 claus de la cuina japonesa
Publicat a: Macrobiotica28/08/20143259 visitasSón molts els científics i nutricionistes que dirigeixen les seves mirades cap a la gastronomia japonesa a la recerca de les...Llegir més...
-
4 petits tresors de l' alimentació macrobiòtica
Publicat a: Macrobiotica05/02/20163446 visitasL'alimentació macrobiòtica es basa en el consum d'aliments integrals i orgànics, nutricionalment i energèticament...Llegir més...
-
La pruna umeboshi, la teva aliada aquesta primavera
Publicat a: Macrobiotica12/04/20163133 visitasLa primavera ja és aquí, i amb ella arriben les temudes al·lèrgies per a molts i l'astènia primaveral per a d'altres...Llegir més...
-
Dues algues molt pràctiques per als mesos de calor
Publicat a: Macrobiotica08/06/20163477 visitasAmb el bon temps, probablement passis menys temps a la cuina, i t'agrada preparar plats senzills i ràpids,...Llegir més...