Cavi Quick-Cacao soluble en pols BIO

Ref: VI047
Cantidad: 400 g
4,95 euros
Impostos inclosos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El favorit dels més petits i tot un clàssic que no pot faltar en cap llar. La beguda de cacau soluble en pols Cavi Quick de VIVANI es dissol fàcilment tant en llet calenta com freda. A diferència de molts productes semblants que es troben al mercat, Cavi Quick no conté lecitina com a emulgent gràcies a un innovador procés d'aglomeració. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Sucre de canya sense refinar*, 20% cacau en pols baixa en greix*.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de llet.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.378
kJ.1601
Hidrats de carboni81
dels quals, sucres77,60
Proteïnes4,70
Greixos:2,20
de les quals, saturades1,40
Fibra alimentària0
Sal0,08
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI023

Xocolata amb Llet Superior 37% Equador BIO

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata un sabor i una aroma únics que eclosionen en ensobrir-se a la boca. Un 37 % de cacau per als amants del bon xocolata amb llet. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI003

Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI022

Xocolata Negre Superior 70% amb Arandans BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Vivani

VI010

Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1HALCIO

Falca amb xocolata negra

Pasta dolça amb xocolata negra d' agricultura ecològica. Ideal per untar o gaudir com a postres. Elaborada amb llavors de sèsam mòltes, mel, pasta de cacau i cacau en pols. Una explosió de sabor per a un postre saludable i deliciós....

Vivani

VI046

Xocolata Blanc per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1MINIPI

Mini crackers d'espelta sabor pizza

Minicrackers d' espelta elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Amb un potent i deliciós sabor a pizza. El substitut ideal del pa per acompanyar menjars o combinar amb paté vegetal, tahín, amasake, etc....

Quinua Reial

QR005

Gra tricolor de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...