Xocolata amb Llet Superior 37% Equador BIO

Ref: VI023
Cantidad: 100 g
3,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata un sabor i una aroma únics que eclosionen en ensobrir-se a la boca. Un 37 % de cacau per als amants del bon xocolata amb llet. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, manteca de cacao*º, leche entera en polvo*, pasta de cacao*º, leche desnatada en polvo*, extracto de vainilla Bourbon*. Ingredientes de cacao: 37% mínimo, ingredientes de leche: 25%. °Certificación de Rainforest Alliance

Al·lèrgens:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.576
kJ.2413
Hidrats de carboni49
dels quals, sucres48
Proteïnes8
Greixos:39
de les quals, saturades24
Sal0,27
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI043

Crunchy Coconut - Barrita de xocolata cruixent amb coco

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI038

Dark Nougat Croccante - Barrita de xocolata negre amb praliné i crocant d'avellana

La popular tableta de Xocolata Negre amb Praliné d'Avellana de VIVANI, en un pràctic format de barrita. Aquesta cremosa temptació ve acompanyada d'un crocant a base de tropes d'avellana torrada que li dona un toc cruixent a cada mossega. En no contenir llet de vaca, aquesta xocolata, ple a vessar d'avellanes, és apte per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI005

Xocolata Negre 60% amb Mazapán i Amaretto BIO

Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI007

Xocolata Latte Macchiato Praliné BIO

La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Germinal

GM008

Galetes sense gluten de quinoa farcides de crema de cacau

Delicioses galetes de quinoa farcides d' autèntica crema de cacau elaborades amb ingredients ecològics. Una combinació explosiva de quinoa i cacau per als amants de les galetes més sabroses. Certificades sense gluten.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1POLIST

Polenta instantània

Polenta instantània d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....

La Finestra sul Cel

1GIRA

Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable

Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

Preu base -10%

Germinal

GM030

Barrita sense gluten de quinoa farcida de cacau

Barrita de quinoa farcida d'autèntica crema de cacau, és un tentempié ideal per prendre a qualsevol moment del dia. Sabrosa i riquíssima, ¡no et podràs resistir! Certificada sense gluten.