Tarta de xocolata i taronja

Ref: receta_210

Medio

Dificultat

90 minutos

Preparació

Postre

Tipus

Tarta

Categoria

Ingredients

  • Base de la tarta:
  • 150 g de harina integral de espelta
  • 50 g de cacao puro
  • 200 ml de bebida de soja
  • 10 g de impulsor (levadura o bicarbonato)
  • 100 ml de aceite de girasol
  • Una cucharadita de canela
  • Una cucharadita de jengibre
  • Sirope de arroz al gusto

  • Relleno:
  • 1200 ml de bebida de avena
  • 60 g de arrurruz
  • 30 g de cacao en polvo
  • Sirope de arroz al gusto
  • 12 g de agar-agar
  • 1 piel de naranja

  • Mousse de chocolate:
  • 1 aguacate
  • 1 cucharada sopera de cacao
  • Sirope de arroz al gusto

Passos

1. Precalentar el horno a 170 ºC.2. Mezclar los ingredientes de la base de la tarta y cocerlos en un molde de 20 cm durante 30-40 minutos o hasta que metamos un palillo en el bizcocho y salga limpio.3. Dejar enfriar, cortar una capa del bizcocho y utilizarlo como base de la tarta dejándolo en el molde.4. Calentar la bebida de avena y espesarla con el cacao y el arrurruz.5. Cuando hierva, añadir el agar-agar, cocer 5 minutos, añadir la piel de naranja y dejar infusionar.6. Cuando se temple un poco, poner la mezcla encima de la base de bizcocho y dejar enfriar en la nevera.7. Para el mousse de chocolate, batir el aguacate con una cucharada de cacao en polvo y endulzar con sirope de arroz al gusto.8. Corregir la textura de la mousse añadiendo un poco de cacao si es necesario.9. Poner la mousse en una manga pastelera y decorar la tarta, añadiendo fresas o frutos rojos.
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BEAV

Beguda de avantatja 1l

Deliciosa beguda de avantatja de cultiu ecològic sense sucre afegit. És una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Sense lactosa.

La Finestra sul Cel

1OLIGI

Oli de llavors de gira-sol BIO

Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

La Finestra sul Cel

1FAINFA

Farina integral d' espelta BIO

Farina integral d' espelta procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

6 altres productes en la mateixa categoria: