Flan de pera i cardomom

Ref: receta_179

Fàcil

Dificultat

3 horas

Preparació

Postre

Tipus

Individual

Categoria

Ingredients

  • 6 peras Williams
  • 2 vasos de bebida de arroz sin gluten
  • 2 cucharadas de crema de almendras
  • 4 g de agar agar en polvo
  • 6 semillas de cardamomo
  • 3 cucharadas de sirope de arroz
  • 150 g de chocolate negro

Passos

1. Pelar y cortar las peras en trocitos pequeños y ponerlas en una olla.

2. Abrir las semillas de cardamomo e incorporar su interior a las peras. Añadir también el sirope de arroz y mezclar.

3. Cocinar hasta que las peras se ablanden.

4. Mezclar en un bol la bebida de arroz con el agar agar en polvo y remover. Añadir la mezcla a la olla y llevar a ebullición. Cocinar 5 minutos.

5. Retirar del fuego y añadir la crema de almendras. Remover y triturar.

6. Verter la mezcla en vasos o moldes. Dejar enfriar en la nevera 2 horas.ç

7. Mientras, calentar el cacao al baño maría hasta que esté desecho. Añadir un poco de bebida de arroz y mezclar.

8. Desmoldar el flan de pera y servirlo con un poco de chocolate caliente por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1FREBERI

Beguda d' arròs sense gluten

Exquisita beguda d'arròs Gluten Free 100% vegetal elaborada amb arròs italià d'alta qualitat. Sense sucres afegits. El sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l' arròs. Elaborada amb aigua de brollador i caracteritzada per un sabor suau i delicat. Ideal com a alternativa a la llet en esmorzars o berenars. Perfecta també en l' elaboració de purés, cremes i postres de tota mena.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria:

Casa Grande de Xanceda

XANCE018

Mantequilla ecológica artesana pasteurizada 175g (cja 6 uds)

La mantequilla de Casa Grande de Xanceda es de producción 100% ecológica de vacas que salen a pastar todos los días. Su color amarillo pajizo es causa directa del pastoreo diario y garantía de un alto contenido en Omega3. Elaboran esta mantequilla con cariño y de forma completamente artesanal.