Sopa tipus Kimpira

Ref: receta_195

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Macrobiòtica

Categoria

Ingredients

  • 1 zanahoria cortada a cerillas
  • La misma cantidad de bardana (si es fresca cortada a cerillas, o bardana dejada a remojo durante 10 minutos)
  • 30 gramos de calabaza
  • 1 cebolla
  • 1 trozo de raíz de loto (opcional)
  • 1 cucharada de miso de cebada
  • 1 cucharada de shiro miso
  • 1 trozo de jengibre
  • 1 cucharada de aceite de semillas de sésamo
  • Un poco de perejil crudo
  • 1 litro de agua

Passos

1. Saltear en un poco de aceite la zanahoria. 

2. Añadir por encima la bardana y un poco de agua que lo cubra.

3. Dejar cocer durante 10 minutos a fuego bajo hasta que la bardana este tierna.

4. Añadir la calabaza y la cebolla cortada en cubos.

5. Agregar el agua que falta.

6. Dejar cocer un mínimo de 30 minutos hasta que se haga una sopa consistente y sustanciosa.

7. En el último momento, diluir los dos misos en un poco de caldo y añadir a la sopa.

8. Cocer 5 minutos más sin dejar hervir.

9. Exprimir el zumo de jengibre y servir con jengibre y perejil.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BARDA

Bardana bio

Cultivada des de fa segles per pagesos japonesos, l'arrel de bardana és de les més utilitzades al Japó. Està elaborada seguint el mètode de conservació tradicional: l'arrel ve tallada en fines tires posades després a eixir al sol....

La Finestra sul Cel

1LOT

Arrel de llot en pols

L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

6 altres productes en la mateixa categoria: