Fusilli de quinoa real y arroz al wok

Ref: receta_126

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Primer plato

Tipus

Pasta

Categoria

Ingredients

  • 250g de fusilli de arroz y quinoa real
  • Media cebolla
  • 1 zanahoria
  • Medio calabacín
  • Una cucharada de semillas de sésamo
  • Una cucharada sopera de aceite de sésamo
  • Una cucharada sopera de shoyu

Passos

1.Hervir 250g de fusilli de quinoa real y arroz durante 10 minutos aproximadamente.

2.Cortar la cebolla, la zanahoria y el calabacín en finas tiras. Añadir un chorrito de aceite de sésamo al wok y pochar las verduras.

3.Pochar unos minutos la cebolla y la zanahoria y añadir un poco de salsa de soja.

4.Cuando la zanahoria esté blanda, incorporar el calabacín, mezclar y cocinar dos minutos más.

5.Mezclar los fusilli de quinoa real y arroz con las verduras y añadir un chorrito de salsa de soja.

6.Servir con unas semillas de sésamo por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -15%

Quinua Reial

QR012

Penne de quinoa real i arròs bio 100% Plastic free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: