Rebozado de coliflor

Ref: receta_18

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Snack

Tipus

Snack

Categoria

Ingredients

  • Coliflor cortada en flores

 

Macerado

  • ½ taza de harina blanca de trigo
  • ½ taza harina integral de trigo
  • 2 c.s. de almidón de maíz
  • Una pizca de sal marina
  • Cúrcuma
  • Agua con gas fría
  • Aceite extra virgen de oliva para freír

Passos

1.Preparar la pasta del rebozado mezclando los ingredientes consiguiendo una consistencia no muy espesa y ponerla a enfriar en la nevera durante media hora (opcional).

2.Cocinar la coliflor al vapor, con una pizca de sal, durante unos 8-10 minutos, sin que quede demasiado cocida.

3.Calentar suficiente aceite extra virgen de oliva para freír. Preparar bandejas con papel absorbente.

4.Tirar una gota de la pasta del rebozado en el aceite. La gota bajará hasta el fondo e inmediatamente empezará a subir a la superficie, burbujeando, pero sin que el aceite llegue a humear: esta es la temperatura adecuada para freír la coliflor.

5.Si la gota se queda en el fondo, es señal que el aceite todavía esta frío Sumergir cada trozo de coliflor en la pasta del rebozado y freír unos minutos hasta que queden crujientes y de color dorado.

6.Ponerlos sobre papel absorbente para escurrir el exceso de aceite y servir inmediatamente.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1FAGRIN

Farina integral de blat

Farina integral de blat procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

La Finestra sul Cel

1AMIDO

Midó de blat de moro

Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria: