La Finestra sul Cel
1CACAO
Cacau en pols 125g
Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....
Fàcil
Dificultat2 horas
PreparacióPostre
TipusTarta
Categoria1. Precalentar el horno por arriba y por abajo a 180º, mientras se prepara el bizcocho.
2. Mezclar en un bol todos los ingredientes húmedos (yogur de soja, bebida de avena, sirope de arroz y aceite) y remover bien.
3. Incorporar al bol la harina tamizada con un colador de malla fina, la levadura, la ralladura de limón, la sal y el cacao en polvo. Remover bien hasta obtener una masa homogénea.
4. Verter la masa en un molde para horno. Si no es de silicona, lo mejor será untarlo con aceite y/o cubrir con un papel vegetal de horno. Dar unos golpecitos al molde con el fin de repartir bien la masa.
5. Introducir en el horno a media altura y hornear durante unos 40 a 45 minutos.6. Retirar del horno y dejar enfriar unos 5 minutos antes de desmoldar.
7. Retirar del molde y colocar sobre una rejilla para que se enfríe con mayor facilidad y no acumule humedad en la base.
8. Cuando el bizcocho ya esté completamente frío, cortar por la mitad en sentido transversal y untar generosamente con compota de frambuesas.
9. Juntar las dos partes apretando suavemente.
10. Diluir la crema de avellanas y cacao con un poco de bebida de avena, de manera que quede una crema que sea fácil de extender por la parte superior del bizcocho con la ayuda de una cuchara.
11. Decorar el pastel con los frutos rojos y unas hojitas de menta fresca.
La Finestra sul Cel
1CACAO
Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....
La Finestra sul Cel
1FAFA
Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....
La Finestra sul Cel
1MARIZ
Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....
La Finestra sul Cel
1LAMCO
Compota de frambuesa procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....
La Finestra sul Cel
2FREBEAV
¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.
SJA07
Gaudeix d' aquest deliciós iogurt vegetal natural en un format de 400 g que s' adapta a tots els usos, desitjos i apetits. Totalment ecològic, és una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Alt contingut en proteïna vegetal. Baix en matèria grassa i naturalment baix en greixos saturats. Sense gluten. Soja francesa no OMG.
Voelkel
VK066
Suc elaborat amb aranyes madurades al sol i premsades acuradament al seu país d'origen. L'aroma afruitat i el sabor intens dels aranzels rosats converteix cada sord en una experiència refrescant. Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....