Coca de trigo sarraceno con bechamel de almendras

Ref: receta_70

Fàcil

Dificultat

2 horas

Preparació

Primer plato

Tipus

Tostas

Categoria

Ingredients

Para 2 pizzas individuales:

 

  • 1 vaso de trigo sarraceno (puesto 3h en remojo)
  • 3 cebollas
  • Passata de tomate
  • 1 vaso de champiñones troceados pequeños
  • 1 calabací
  • Hojitas de hierbas aromáticas frescas
  • Aceite extravirgen de oliva exprimido en frío
  • Sal

 

Para la bechamel de almendras:

  • 3 cebollas a cuadraditos
  • 3 cucharadas de crema blanca de almendras
  • 1 vaso de bebida de quinoa real y arroz.
  • Almendra en polvo
  • 2 cucharadas de miso blanco
  • Aceite extravirgen de oliva exprimido en frío
  • Sal

Passos

1.Para la masa, cortar 2 cebollas a media luna y saltear en un cazuela con un poco de aceite y sal durante 10 minutos.

2.Mezclar con el trigo sarraceno (previamente puesto 3 horas en remojo) y triturar. Pasarlo a un molde fácilmente desmoldable y hornear 25 minutos a temperatura alta (sin la opción de gratinar). Para la bechamel, salteamos las cebollas con aceite y sal 10 minutos.

3.Las trituramos con la crema de almendras, la bebida de quinoa real y arroz y el miso blanco. Rectificamos con más bebida vegetal si es necesario. Cortar la cebolla que nos queda a medias lunas muy finas y saltear con aceite y sal 10 minutos.

4.Cortar el calabacín y los champiñones a láminas, saltear con aceite y sal otros 10 minutos. Desmoldar la base de la pizza y traspasarla sobre 2 hojas de papel para horno.

5.Untarla con la salsa de tomate, añadir la cebolla salteada, los champiñones y el calabacín.

6.Verter por encima la bechamel y espolvorear un poco de almendra en polvo para gratinar.

7.Gratinar 15 minutos y servir con las hierbas aromáticas frescas por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SARA

Blat sarrací 100% compostable

El blat sarrací de La Finestra sul Cielo és molt ric en nutrients i té un sabor inconfundible. A més és de cultiu ecològic i està empaquetat en atmosfera protegida per conservar millor els nutrients del producte. És ideal per combinar el gust amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomesi entre altres condiments....

Precio base -20%

La Finestra sul Cel

1PASSATA

Passata de tomàquet BIO

Deliciosa salsa de tomàquet natural sense conservants ni colorants elaborada amb tomàquets ecològics de primera qualitat i sense sucres afegits. Ideal per preparar pizzes, afegir en guisos, pastes, arrossos o preparar infinitud de salses. Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost. Gluten Free...

Preu base -15%

Quinua Reial

QR003

Beguda de quinoa reial i arròs bio

Exquisita i delicada beguda de quinoa real i arròs elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. És d' origen 100% vegetal i el seu dolç sabor és producte de la transformació enzimàtica de l' arròs. És una varietat riquíssima que es pot utilitzar per a l' esmorzar, l' elaboració de postres o prendre' s sola. ¡Ara amb tap 100% vegetal, fet amb canya de sucre!

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

6 altres productes en la mateixa categoria: