Flan de dátiles

Ref: receta_209

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Postre

Tipus

Individual

Categoria

Ingredients

  • 1 litro de bebida de avena en vidrio
  • 6 dátiles maduros
  • 1 barrita de canela
  • 8 gramos de alga agar-agar en copos
  • Sirope de arroz
  • Hojas de menta (opcional)

Passos

1. Tritura los dátiles en la bebida de avena y viértela en un cazo.2. Añade el agar-agar en polvo y la canela, y cocina a fuego bajo durante unos 15 minutos.3. Cinco minutos antes de apagar, prueba de sabor y añade sirope de arroz al gusto.4. Vierte la preparación en flaneras y deja que se enfríe.5. Una vez fríos, da la vuelta a los flanes y sirve con una hojita de menta.
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

6 altres productes en la mateixa categoria: