Croquetas de quinoa real, amaranto y mijo

Ref: receta_32

Fàcil

Dificultat

50 minutos

Preparació

Aperitivo

Tipus

snack

Categoria

Ingredients

  • 100 gramos de amaranto
  • 100 grams de mijo
  • 250 gramos de quinoa real
  • 1 litro de caldo (hervido de verduras)
  • Un manojo de puntas de espárragos
  • 150 gramos de pistachos molidos
  • 1 cucharada de mugi miso
  • 2 centímetros de alga kombu
  • Una pizca de sal
  • Sésamo

Adorno

  • Rábano rallado
  • Vinagre de umeboshi

Passos

1.Lavar y cocer el amaranto, el mijo y la quinoa real con el caldo, el alga kombu y la sal, en una olla exprés durante 10 minutos a fuego alto o 20 minutos a fuego lento (si el fuego es muy grande poner una placa difusora).

2.Colar la mezcla y ponerla en un recipiente de cristal. Amasar los cereales con el mugi miso y los pistachos molidos.

3.Cuando los ingredientes estén amalgamados incorporar las puntas de espárragos cortadas pequeñitas y finalmente, con las manos húmedas, tornear las croquetas, rebozarlas con sésamo y freírlas en aceite muy caliente Servir con rábano rallado y aliñado con vinagre de umeboshi.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1AMARA

Amarant 100% compostable

Cereal antic de sabor delicat, cultivat a Centreamèrica. Procedent d'agricultura ecològica, l'amarant de la Finestra sul Cielo és ideal per combinar amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomàs. A més, està empaquetat en atmosfera protegida per conservar millor els seus nutrients....

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Quinua Reial

QR004

Gra blanc de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

6 altres productes en la mateixa categoria: