Aros de cebolla

Ref: receta_100

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Aperitivo

Tipus

Frits

Categoria

Ingredients

1 cebolla

1 pizca de sal

170 ml de agua

6 cucharadas de harina de garbanzos

8 cucharadas de harina de maíz

Sésamo

Passos

1. Pelamos y cortamos la cebolla y los ponemos en agua fría durante media hora.

2. Mezclamos el agua junto con la harina, la sal y mezclamos hasta que quede una textura parecida a la del huevo.

3. Preparamos otro plato con el pan rallado

4. Embadurnamos la cebolla con la masa y luego la pasamos por el plato de pan rallado.

5. Finalmente los freímos en abundante aceite de oliva caliente.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1IMPANA

Farina de blat de moro per empanar

Farina de blat de moro per empanar procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a fregits cruixents i lleugeres. No conté llevat i té un baix contingut en greix....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FACE

Farina de cigrons

Farina de cigrons caracteritzada pel seu alt contingut en fibra i la seva composició rica en cereals. Perfecta per elaborar qualsevol recepta dolça o salada....

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria:
També podria interessar-li