La Finestra sul Cel
1IMPANA
Farina de blat de moro per empanar
Farina de blat de moro per empanar procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a fregits cruixents i lleugeres. No conté llevat i té un baix contingut en greix....
Fàcil
Dificultat30 minuts
PreparacióAperitivo
TipusFrits
Categoria1 cebolla
1 pizca de sal
170 ml de agua
6 cucharadas de harina de garbanzos
8 cucharadas de harina de maíz
Sésamo
1. Pelamos y cortamos la cebolla y los ponemos en agua fría durante media hora.
2. Mezclamos el agua junto con la harina, la sal y mezclamos hasta que quede una textura parecida a la del huevo.
3. Preparamos otro plato con el pan rallado
4. Embadurnamos la cebolla con la masa y luego la pasamos por el plato de pan rallado.
5. Finalmente los freímos en abundante aceite de oliva caliente.
La Finestra sul Cel
1IMPANA
Farina de blat de moro per empanar procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a fregits cruixents i lleugeres. No conté llevat i té un baix contingut en greix....
La Finestra sul Cel
1FACE
Farina de cigrons caracteritzada pel seu alt contingut en fibra i la seva composició rica en cereals. Perfecta per elaborar qualsevol recepta dolça o salada....
La Finestra sul Cel
1SESANE
Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!