Arròs tailandès

Ref: receta_161

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Cereales

Categoria

Ingredients

  • 1 vaso de arroz integral redondo
  • 1 cebolla
  • 1 zanahoria
  • ¼ de repollo
  • 1/4 de col llombarda
  • 1 puñadito de judías verdes
  • 1 seta shiitake
  • Aceite de sésamo
  • 1 trozo de jengibre
  • Shoyu
  • Semillas de sésamo negro
  • Cilantro fresco
  • Una cucharadita de cúrcuma en polvo
  • Un puñado de anacardos
  • Sal y agua

Passos

1. Lavar el arroz y enjuagar.

2. Hervir el arroz con dos vasos de agua, sal y una cucharadita de cúrcuma. Cocinar a fuego medio durante 40 minutos.

3. Cortar la cebolla, las judías verdes y la zanahoria en juliana. Reservar.

4. Cortar también la col lombarda, el repollo y la seta shiitake. Reservar.

5. Rallar un poco de jengibre.

6. En un wok caliente, añadir un chorrito de aceite de sésamo e incorporar el jengibre. Seguidamente, añadir los anacardos y saltear con un chorrito de salsa de soja. Mover y reservar.

7. Añadir un chorrito de aceite de sésamo al wok y pochar las verduras cortadas sin dejar de remover. Incorporar un poco de salsa de soja y la seta shiitake. Mezclar de nuevo.

8. Añadir el arroz cocido y mezclar.

9. Servir el arroz con los anacardos, el cilantro y decorar con unas semillas de sésamo negro por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1RIOT

Arròs integral rodó

Arròs integral rodó d' agricultura ecològica inclòs en una completa gamma d' arrossos italians amb diferents varietats: integral, blanc, rodó, llarg, selvàtiu, negre i aromàtic thai. Perfecte per combinar amb qualsevol condiment....

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: