Cheesecake vegano de té matcha

Ref: receta_100

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Tarta

Tipus

Postre

Categoria

Ingredients

Para hacer esta base solo necesitas:

1 cdita. de canela.

5 cdas. de aceite de coco derretido.

80 g de galletas de la mañana.

Para la crema:

200 g de anacardos previamente remojados.

1 cda. de aceite de coco.

200 ml de nata de coco

3 cdas. de té matcha.

3 cdas. de sirope de arroz.

Passos

1. Tritura las galletas con un procesador o batidora hasta que queden como una harina.

2.Añade la canela y el aceite de coco previamente derretido y mezcla bien.

3.Cubre el molde con esta masa y ve aplanándola para formar la base. Deja reposar en nevera.

4.Mezcla todo los ingredientes de la crema hasta que quede una masa integrada.

5. Congela mínimo 2 horas y decora.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1BIMATUB

Galetes del matí tub BIO

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i savi. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal.... ¡Ara en format tub!

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

6 altres productes en la mateixa categoria:
També podria interessar-li