Curry verd amb tofu i verdures

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

30 min

Preparació

Plato combinado

Tipus

Porteína vegetal

Categoria

Ingredients

200 g de tofu

4 cdas. de tamari

1 cda. de pasta de curry verde

½ calabacín cortado en bastones

½ pimiento rojo cortado en tiras

6 setas shiitake cortadas en láminas

250 ml de bebida de avena en vidrio

250 ml de agua

1 cubito de caldo de verduras

6-8 hojas de albahaca fresca

1 cda. de sirope de arroz

2 hojas de lima kaffir

Aceite de girasol

Sal i pebre mòlta al gust

Para servir:

Lima

Escamas de chile

Arroz basmati

Passos

1. Coge el bloque de tofu y presiona para eliminar el exceso el agua.

2. Sécalo con papel absorbente, córtalo en dados y ponlo en un bol.

3. Echa el tamari y deja macerar al menos 15 minutos. Pon un wok o cazuela a calentar con un par de cucharadas de aceite de girasol. Añade el tofu y dóralo por todos lados unos 5 minutos.

4. Pon la pasta de curry verde y cocina suave un par de minutos hasta que empiece a oler. Luego añade el calabacín, el pimiento rojo y las setas. Saltea 5 minutos. 

5. Calienta el agua y disuelve ahí el cubito de caldo de verduras. Añade las hojas de albahaca y tritura unos segundos para que coja su color y sabor.

6. Añade al curry la bebida de avena y el caldo que acabas de preparar. Echa también el sirope de arroz y las hojas de lima kaffir. Remueve bien y deja cocer a fuego bajo 10 minutos.

7. Cuando esté listo pruébalo y ajusta el punto de sal. Sirve el curry con arroz basmati cocido y añade zumo de lima o escamas de chile al gusto.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1BASMA

Arròs basmati 100% compostable

Arròs basmati procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1OLIGI

Oli de llavors de gira-sol BIO

Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....

6 altres productes en la mateixa categoria: