Estofado de mijo y garbanzos

Ref: receta_1

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Guiso

Tipus

Sopes

Categoria

Ingredients

1 vaso de garbanzos dejados a remojo con un poco de alga kombu

4 vasos de agua

½ vaso de mijo lavado

Una rodaja de calabaza

Una cebolla

Una cucharada de miso de garbanzos

Una cucharada de aceite de oliva

Una pizca de cominos

Una pizca de cúrcuma

Sal al gusto

Passos

1. Lavar los garbanzos ya remojados y llevar a cocer en la olla rápida con el alga kombu.

2. Saltear con un poco de aceite la calabaza, la cebolla, la cúrcuma y unos granos de comino.

3. Cuando los garbanzos estén blandos, incorporar el salteado junto con el mijo previamente lavado con un poco de sal.

4. Dejar cocer durante 15 minutos más.

5. Añadir el miso en el último momento.

Este plato será de consistencia caldosa.

Se puede servir con un poco de perejil.

card image

Patricia Restrepo

Directora de l' IME

@patriciarestrepomacrobiotica

Directora de l' Institut Macrobiòtic d' Espanya i consultora macrobiòtica
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

Machandel

MC018

Cigrons BIO Demeter

Els cigrons són un dels llegums més nutritius que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més molts minerals, sobretot fòsfor, ferro i magnesi i és especialment rics en vitamines B1, B6 i àcid fòlic. Pots afegir-los en amanides o en plats calents a l'hivern. Amb ingredients 100% ecològics i provinents de l' agricultura biodinàmica. Certificació Demeter.

6 altres productes en la mateixa categoria: