Pa de blat i sègol amb llavors

Ref: receta_229

Fàcil

Dificultat

8 horas

Preparació

Pa

Tipus

Pa

Categoria

Ingredients

10g de sal

100 g de masa madre con levadura para pan y pizza

100 g de harina integral de centeno

400 g de harina de fuerza

325ml de agua tibia

1 cucharada de aceite de oliva

1 cucharada de semillas de amapola

1 cucharada de semillas de sésamo

1 cucharada de chía 

Passos

1. Mezclar la levadura y la mitad del agua templada.

2. Añadir la harina de fuerza, la harina de centeno y la otra mitad del agua. Mezclar bien y añadir las semillas.

3. Amasar hasta que quede una mezcla pegajosa y dejar reposar tapada durante 12 horas en un sitio cálido hasta que doble su volumen.

4. Enharinar la superficie y las manos y amasar durante unos 15 minutos hasta que adquiera elasticidad.

5. Separar la masa y formar dos panes. Los volveremos a tapar durante 1 hora más para que crezcan.

6. Precalentar el horno a 250ºC y añadir un recipiente apto para horno con 250ml de agua durante 15 minutos. Una vez el horno tenga vapor, bajar la temperatura a 200ºC y hornear el pan durante 45 minutos. Sabremos que está hecho si al darle unos golpecitos al pan parece que esté hueco.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARTOBA

Farina de força BIO

Farina de força que, gràcies al seu alt contingut en proteïnes, s' usa per a l' elaboració de pasta, pans especials i dolços, amb un procés de levitació llarg, com els panetons. Es pot utilitzar també per reforçar altres farines, fent que la massa sigui més elàstica. Està envasada en atmosfera protectora i els ingredients utilitzats en la seva elaboració procedeixen d'agricultura ecològi...

La Finestra sul Cel

2LIEPA

Masa madre con levadura para pan y pizza BIO

Masa madre con levadura deshidratada 100% bio para preparar pan y bases de pizza o piadinas. Un producto básico para tu despensa, para que saques tus dotes panaderas y hagas disfrutar del pan más ecológico a toda la familia. Mezclar, hornear y…¡listo!

La Finestra sul Cel

1SEMAPA

Llavors d' amapola BIO 100% compostable

Llavors d' amapola de cultiu ecològic, riques en fibra i fonts de proteïna. Excel·lents per afegir a amanides i plats de pasta així com guarnir productes de fleca, galetes, pa i pams amb un resultat atractiu i deliciós. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1CHIA

Llavors de Xia BIO 100% Compostable

Llavors de xia ecològiques. Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut a Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir en amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans O preparar batuts....¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1FAINSE

Farina integral de sèl

Farina integral de sèl procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

6 altres productes en la mateixa categoria:
Precio base -20%

Vacka

VACKA006

Queso vegano crema bio con cebollino Väcka bio 150g

Delicioso queso crema vegano con cebollino, fermentado ecológico sin pasteurizar. Aporta probióticos naturales y es ideal para agregar en salsas, postres o bocadillos o como complemento para ensaladas. De textura suave y sabor levemente acido producido por la fermentación natural que a su vez aporta probióticos. ¡Disfrútalo!