Suc de poma i kuzu

Ref: receta_100

Fàcil

Dificultat

10 minutos

Preparació

Bebida

Tipus

Bebida

Categoria

Ingredients

  • 200ml de zumo de manzana
  • 1 cucharada de kuzu

Passos

1. Diluye en un bol una cucharadita de kuzu con 2 cucharadas de zumo frías.

2. Coloca en un cazo el kuzu diluído junto con 1 taza de zumo de manzana.

3. Cocina a fuego lento, hasta que empiece a espesar y volverse traslúcido.

4.Tómalo caliente.

card image

Isabel Moreno

Consultora macrobiòtica

@isabelmoreno_macrosano

Fundadora de l' escola de macrobiòtica, cuina i alimentació saludable MACROSÀ. 
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Preu base -10%

Voelkel

VK003

Suc de poma Demeter BIO

Refrescant suc elaborat amb illes ecològiques madurades al sol, procedents d'agricultura biodinàmica i certificades amb el segell Demeter ¡Un deliciós acompanyament per a moment del dia! Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

6 altres productes en la mateixa categoria: